• Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 / Sâmbătă – Duminică: Închis

Scenarii de Siguranță

Întocmirea Scenariului de Siguranță la Incendiu

Scenariul de Siguranță la Incendiu este un document necesar în vederea obținerii Avizului și Autorizației ISU. Prin acest document, se evidențiază condițiile tehnice asigurate conform legislației și normativelor în vigoare, precum și acțiunile care trebuie întreprinse în cazului unui incendiu.

Echipa noastră alcătuită din 12 proiectanți de specialitate cu o experiență îndelungată în elaborarea Scenariului de Siguranță la Incendiu vă poate sprijini afacerea prin elaborarea scenariului încă din faza de proiectare a imobilului. Dacă imobilul suferă modificări sau nu mai îndeplinește scopul pentru care a fost ridicat, atunci Scenariul de Siguranță la Incendiu nu mai este valabil și trebuie actualizat.

Principala măsură de prevenire a incendiului

Scenariul de Siguranță la Incendiu determină care sunt acțiunile necesare pentru a preveni incendiul, precum și ce trebui să faceți în cazul unui incendiu.

Identificarea riscurilor de incendiu

Scenariul de Siguranță este necesar pentru a identifica pericolelor de incendiu și pentru a determina ce trebuie să faceți pentru a reduce sau elimina orice risc.

Prin urmare, vizează rute și ieșiri de urgență, sisteme de detectare a incendiilor, planuri de evacuare de urgență, echipamente de stingere a incendiilor și instruire a ocupanților imobilului.

Obținerea avizului și autorizației ISU

Scenariul de Siguranță la Incendiu poate fi efectuat de către echipa noastră de proiectanți de specialitate cu experiență în domeniu.

Scenariul de Siguranță este necesar în vederea obținerii avizului și autorizației ISU.

De ce să alegeți serviciile noastre?

Firma noastră de proiectare instalații este atestată ANRE și ISU pentru detecție și semnalizare incendiu. Pe lângă acreditare, toți proiectanții și evaluatorii noștri dețin experiența necesară în evaluarea riscurilor de incendiu și în proiectarea Scenariului de Siguranță la Incendiu.

Scenarii de Siguranță pentru toate tipurile de imobile

Oferim aceleași servicii de excepție, indiferent de dimensiunea afacerii pe care o conduceți, de suprafața proprietății sau de dimensiunea imobilului pe care îl dețineți. Elaborăm Scenarii de Siguranță la Incendiu pentru proprietari, organizații mici și până la ample companii.

Servicii cuprinzătoare de conformitate

Sprijinim toate tipurile de întreprinderi să obțină conformitate cu legislația aflată în vigoare, motiv pentru care oferim toate serviciile necesare pentru siguranța unei afaceri, de la evaluarea riscului de incendiu și până la servicii profesionale de instalații și arhitectură.

Consiliere de specialitate

Pe lângă elaborarea Scenariului de Siguranță la Incendiu necesar pentru obținerea avizelor și autorizației ISU, oferim consiliere de specialitate și vă propunem cele mai recente produse și soluții din industrie.

Ce elemente cuprinde Scenariul de Siguranță la Incendiu?

Scenariul de Siguranță la Incendiu ar trebui elaborat de proiectant în faza de proiectare a imobilului și ar trebui revizuit o dată pe an. De asemenea, ar trebui efectuat un nou scenariu dacă natura afacerii se schimbă, dacă aspectul imobilului se modifică sau dacă numărul de ocupanți crește sau scade. Scenariul de Siguranță la Incendiu depinde de tipul, dimensiunea și structura unei clădiri și poate include:

  • Alarme de incendiu și sisteme de detectare a incendiilor.
  • Instruire de securitate la incendiu.
  • Plan de evacuare și identificarea căilor de evacuare în caz de incendiu.
  • Identificarea persoanelor vulnerabile în caz de incendiu, cum ar fi persoanele cu dizabilități sau cu mobilitate redusă.
  • Stingătoare și pături de incendiu, iluminat de urgență și ieșiri de urgență.
  • Starea echipamentelor și instalațiilor electrice, starea și aspectul clădirii.
Call Now Button