• Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 / Sâmbătă – Duminică: Închis

Reveleu proiectare instalații

De ce este necesar un Releveu Proiectare Instalații?

Siguranța la incendiu acasă, la locul de muncă și în orice tip de imobil este esențială pentru proprietarii de imobile, de afaceri și de proprietăți. Proprietarii și angajatorii trebuie să se asigure că proprietatea sau imobilul pe care îl dețin se află în conformitate cu legile de siguranță aflate în vigoare. Prin serviciile noastre de elaborare Releveu Proiectare Instalații dorim să venim în sprijinul tuturor proprietarilor care doresc să intre în legalitate.

Cum vă poate ajuta un Releveu Proiectare Instalații?

Legile aflate în vigoare privind siguranța, sănătatea și bunăstarea la locul de muncă subliniază că angajatorii trebuie să identifice pericolele potențiale, să evalueze riscurile și să dispună de o evaluare scrisă a riscurilor la locul de muncă. Pentru a respecta în mod corespunzător această lege, proprietarii de imobile au nevoie de un Releveu Proiectare Instalații în care proiectantul minimizează toate riscurile de incendiu.

Gestionarea siguranței la incediu

Un Releveu Proiectare Instalații este necesar pentru a ghida proprietarii de afaceri și imobile cu privire la cele mai bune practici de urmat atunci când vine vorba de siguranța la incendiu la locul de muncă.

Conformitate cu legea aflată în vigoare

Este esențial să optați pentru un Releveu Proiectare Instalații dacă aveți cinci sau mai mulți angajați, dacă doriți aviz și autorizație ISU și dacă doriți să vă aflați în conformitate cu legislația în vigoare.

Evitați amenzile

Prin obținerea unui Releveu Proiectare Instalații, puteți evita riscurile de incendiu și puteți adopta măsurile adecvate de siguranță la incendiu.

Astfel, nu veți fi supus riscului de urmărire penală sau de amenzi costisitoare.

De ce să alegeți serviciile noastre?

Echipa noastră este alcătuită din proiectanți de specialitate cu o experiență îndelungată în industrie. Prin urmare, putem oferi o gamă extinsă de servicii, inclusiv evaluarea riscului de incendiu, propuneri de instalații și arhitectură, obținerea avizului și autorizației ISU, elaborarea Scenariului de Siguranță la Incendiu și întocmirea unui Releveu Proiectare Instalații prin care se pot minimiza sau elimina riscurile de incendiu și prin care se pot aduce modificări la o infrastructură deja existentă.

Gestionarea riscului de incendiu

Pentru a vă asigura că toți ocupanții unui imobil beneficiază de protecție deplină împotriva incendiului, este esențial ca proprietarii de afaceri să ia măsurile adecvate în ceea ce privește gestionarea siguranței la incendiu.

Eliminarea oricărui risc de incendiu

Pe baza cifrelor guvernamentale, se estimează că peste jumătate din incendiile non-domestice au loc la servici, așa că un Releveu Proiectare Instalații poate cuprinde procedurile adecvate pentru eliminarea oricărui risc de incendiu.

Siguranță la incendiu pentru toate tipurile de imobile

Deși unele imobile, cum ar fi restaurantele și barurile, prezintă un risc mai mare de incendiu, un Releveu Proiectare Instalații este recomandat pentru toate tipurile de clădiri și spații.

Ce elemente cuprinde un Releveu Proiectare Instalații?

Legislația împotriva incendiilor se aplică tuturor imobilelor, spațiilor și proprietăților, așadar releveul este recomandat pentru restaurante, baruri, pub-uri și cluburi, furnizorilor de servicii de îngrijire, școlilor, hotelurilor, fabricilor și depozitelor, clădirilor comunitare, clădirilor de birouri și clădirilor publice precum săli de sport sau studiouri. Firma noastră oferă servicii robuste de siguranță la incendiu, printre care și întocmire Releveu Proiectare Instalații prin care se elimină orice pericol potențial. Prin elaborarea unui releveu, proiectantul poate să:

  • Elaboreze un plan de siguranță la incendiu.
  • Propună măsuri de siguranță la incendiu, inclusiv alarme și căi de evacuare.
  • Evalueze managementul siguranței la incendiu, inclusiv instruire și exerciții.
  • Înregistreze și să documenteze toate constatările privind siguranța la incendiu.
  • Identifice rapid riscul de incendiu din cadrul imobilului sau din apropierea acestuia.
  • Identififice persoanele cele mai vulnerabile în caz de incendiu și să propună măsuri pentru evacuarea lor în regim de urgență.
Call Now Button