• Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 / Sâmbătă – Duminică: Închis

Servicii profesionale de obținere a avizului ISU

Echipa noastră este alcătuită din proiectanți de specialitate care furnizează servicii de proiectare instalații și arhitectură și de obținere a avizului ISU. Prealabil obținerii avizului ISU, vă putem ajuta cu evaluarea infrastructurii existente și cu crearea unui plan de acțiune pentru a vă asigura că imobilul beneficiază de siguranță la incediu și se află în conformitate cu normativele în vigoare.

Evaluare a riscului de incendiu

Ca mijloc de a vă asigura că o proprietate nu reprezintă un risc de incendiu și pentru a primi recomandări profesionale privind crearea unui mediu mai sigur, putem întreprinde o evaluare a riscului de incendiu.

Îmbunătățirea siguranței împotriva incendiului

Furnizăm servicii de verificare a infrastructurii existente, de la planurile de evacuare până la persoanele vulnerabile care locuiesc sau lucrează în acel sediu.

O evaluare împotriva incendiului reprezintă primul pas pentru depistarea, atenuarea și eliminarea oricăror riscuri de incendiu.

Conformitate cu legea în vigoare

Prin lege, toate spațiile comerciale, blocurile și proprietățile cu cinci sau mai mulți ocupanți au nevoie de o evaluare scrisă a riscului de incendiu. În lipsa acestei evaluări, nu se poate obține avizul ISU.

De ce să alegeți serviciile noastre?

Portofoliul nostru cuprinde clienți din diverse sectoare de activitate, așa că știm foarte bine că fiecare proprietate și fiecare afacere este unică. Prin urmare, evităm să oferim o abordare standard unică pentru toate evaluările riscului de incendiu. În schimb, ținem cont de tipul de afacere pe care o conduceți, de imobilul sau proprietatea pe care o dețineți și de cerințele pe care le puteți avea.

Evaluare a riscului de incendiu

Conform orientărilor legale actuale, compania noastră este autorizată ISU și ANRE și disponibilă să efectueze evaluări a riscului de incendiu. Echipa noastră de proiectanți vă poate evalua sediul pentru depistarea factorilor de risc la incendiu.

Servicii profesionale și autorizate

Proiectanții din echipa noastră au urmat o pregătire detaliată și sunt la curent în ceea ce privește liniile directoare și cerințele legale recente. Firma noastră vă poate ajuta să obțineți avizele și autorizațiile de care aveți nevoie din partea ISU.

Respectarea legislației pe termen lung

O evaluare a riscului de incendiu în vederea obținerii avizului ISU cuprinde crearea unui raport detaliat a tuturor constatărilor, elaborarea unui plan de acțiune de siguranță la incendiu, precum și actualizarea continuă a evaluării riscului de incendiu.

Care sunt avantajele colaborării cu noi?

Furnizăm servicii personalizate de proiectare instalații și arhitectură în conformitate cu ISU și o gamă completă de soluții de securitate la incendiu, de la evaluare până la implementarea unor caracteristici de siguranță de ultimă oră. Echipa noastră de experți vă poate ajuta prin:

  • Identificarea tuturor pericolelor legate de incendiu.
  • Identificarea ocupanților care sunt cei mai vulnerabili în caz de incendiu.
  • Evaluarea oricăror potențiale riscuri.
  • Propunerea și implementarea de măsuri pentru atenuarea sau eliminarea riscurilor.
  • Întocmirea unui raport detaliat care cuprinde toate riscurile de incendiu.
  • Revizuirea măsurilor de control existente în prezent.
Call Now Button